1. LIGA MUŽI: TJ Dynamo ČEZ České Budějovice – Sokol Prostějov 5:5

Domácí opět před hrstkou nejvěrnějších fanoušků vstoupili poprvé v letošní sezóně na domácích kurtech velmi rozpačitě a proti výborně hrajícím hostím hned po úvodních dvojích prohrávali 0:2. Poté se muselo utkání přerušit a stěhovat do haly, kde domácí vývoj utkání otočili, když dokázali po velmi bojovném výkonu vyhrát obě trojice.

Následně se jim povedl výsledkově i zápas vložených dvojic a zdálo se, že hosté jsou vývojem utkání zaskočeni. Zejména když domácí Žikeš předváděl v singlu výbornou hru proti hostujícímu Robovi a i díky nepřesnému výroku rozhodčího Hájka při nevynucené chybě hostujícího hráče za stavu 9:9 tento set ztratil a následně nezvládl koncovku setu třetího. Vzápětí ale domácí dokázali ve trojicích opět odskočit soupeři a získat i jistotu tabulkového bodu. Zdálo se tak, že zisk bodu dalšího je velmi reálný.

Nicméně výborně hrající hosté si v závěrečných dvojicích s domácími poradili a zcela po zásluze i oni získali rovněž tabulkový bod a oba soupeři se tak rozešli smírem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *