MČR starších žáků dvojic a trojic 2022 v Holubicích

V Holubicích nedaleko Brna se o víkendu 20.- 21.8. odehrálo mistrovství české republiky dvojic a trojic starších žáků. 25 zaregistrovaných sestav bylo nasazeno do sedmi tříčlenných a jedné čtyřčlenné skupiny. Do osmifinále postupovali vítězové skupin  přímo a vždy 2.s 3. ve skupině si to rozdali o dalších šestnáct  míst. Černobílé barvy reprezentovali K. Kalianko, P. Novotný, A. Nováček. Do  osmifinále se podařilo hráčům Dynama postoupit z prvního místa, ale v další bojích jim postup do čtvrtfinále překazil tým K. Varů a to  ve třetím  zkráceném setu. Touto smolnou prohrou byly naše naděje a očekávání ukončeny.

Následovala nedělní část šampionátu. Šestnáct  trojkových týmů bylo tentokrát nasazeno a dolosováno do čtyřčlenných skupin. Znovu postupovali vítězové skupin přímo, ale tentokrát do čtvrtfinále a vždy 2. s 3. si to ve vloženém osmifinále rozdali mezi sebou o postup. Trojice Dynama skončila ve skupině na druhém místě a tak ji  čekal zápas o postup do čtvrtfinále s Modřicemi „B“. Nepodařilo se  vyhrát a tím byl šampionát pro TJ Dynamo u konce. 
Komentář trenéra: Nemám důvod být nespokojen . Kluci bojovali, ale trochu štěstíčka jim chybělo. Příští rok už budeme bojovat o medaile. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *