Dorostenecká liga: utkání s TJ Spartak Čelákovice

TJ Spartak Čelákovice – TJ DYNAMO ČEZ ČB 6:1

Do prvního utkání nastoupila dvojice Potůček – Chvátal. Ti drželi s domácími krok do poloviny setu, kdy udělali dvě nevynucené chyby a domácí již dokázali uhrát set ve svůj prospěch. Druhý set už byl zcela pod kontrolou domácích.

Do druhé dvojice nastoupil Novotný – Buchal a střídající Škoda. První set byl ve prospěch domácích. Druhý set se však štěstí přiklonilo na naši stranu a získali jsme první set utkání. Třetí set si domácí pohlídali a stav utkání byl 2:0. Do první trojice nastoupil Potůček – Chvátal – Buchal a střídající Škoda. V prvním setu jsme měli lepší koncovku, druhý set domácí hladce přehráli naši trojici a utkání se posunulo do třetího setu, kde byl lepší domácí celek.

Na singl nastoupil Petr Škoda. První set byl zcela ve prospěch domácích. Druhý set se táhl až do posledního možného míče, který získal domácí celek.

Druhou trojici zcela ovládli domácí a stav utkání byl 5:0. Pro domácí následovala i první odvetná dvojice.

V posledním zápase utkání jsme ve složení Potůček – Chvátal získali ve třetím setu, posledním možným míčem, alespoň jeden bod a utkání skončilo 6:1 pro domácí.

Komentář trenéra: I přes nepříznivý výsledek utkání a nezískání žádného bodu bych chtěl kluky pochválit za bojovnou hru. Naším největším problémem byla neschopnost přijmout míč k síti a to nás stálo příliš mnoho bodů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *