Dorostenci jsou stále bez porážky. Přehráli Šacung

TJ DYNAMO NADACE ČEZ ČB – SK ŠACUNG ČNES BENEŠOV 1947 (5:2)

Jako už tradičně první dvojici jsme začali s Davidem Višvaderem a Lukášem Musilem, kteří si poradili s dvojicí soupeře Krunert M., Šperlík  ve dvou setech 10:6, 10,8. Stav 1:0. Jan Potůček s Tomášem Musilů podali proti Furbacherovi se Zachovou dobrý výkon a i několikrát vedli, přesto v koncovkách prohráli 9:8,8:10. Stav byl srovnán na 1:1. Trojice, následující singl a daší trojice byli v naší režii, kdy jsme soupeře přehráli a zvítězili pokaždé ve dvou setech. Stav po pátém zápasu byl 4:1 a jisté dva body do tabulky. Višvader s Musilem L. zvládli i druhou dvojici Furbachera se Zachovou a stav zvýšili na 5:1. Poslední dvojice měla rozhodnout  posledním bodu do tabulky, buď my tři a nebo soupeř si odveze alespoň bod.

Potůček s Musilem T. proti první dvojici soupeře ve složení Krunert, Šperlík,  v první setu vedli o dva míče, ale vždy náskok ztratili a nakonec v koncovce set prohráli. V druhém setu soupeř nenechal nic náhodě, minimálně chyboval a zaslouženě si došel pro bod. Stav skončil 5:2 pro domácí.

PAVEL MUSIL hodnotil výkon svého týmu:

„David Višvader s Lukášem Musilem i ve čtvrtém kole udrželi neporazitelnost ve dvojicích. David, který je v singlu již zkušeným hráčem to potvrdil dalším vítězstvím. Výrazně se také podílel svými útoky na vítězství v trojicích za přispění všech ostatních hráčů. Musím pochválit i Lukáše Musilů, který ve všech zápasech podal dobrý výkon. Jan Potůček s Tomášem Musilů měli již docela blízko k první vyhrané dvojici, ale bohužel zatím to nevyšlo. Jsem rád, že se zápas od zápasu lepší a věřím, že brzy budou ve dvojicích také bodovat, jako v trojicích, kde již dobře nahrávají i chytají v poli. Už v loni se mi líbila hra Gabriely Zachové, která hrála dobře i tento zápas a byla rovnocenným hráčem všech dorostenců. Rozhodčí – spokojenost.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *