Dorostenci nedokázali v Modřicích bodovat.

TJ SOKOL SDS Exmost Modřice „A“ – TJ Dynamo ČEZ ČB „A“(6:1)

Průběh celého utkání byl od počátku plně v režii domácího družstva a to nejenom s ohledem na domácí prostředí, ale velké individuality (Gulda) na straně domácích mladíků, který se úspěšně představil i v sobotu v základu seniorského extraligového družstva na jihu Čech. I přesto, že černobílí mladíci bojovali a nedali domácím nic zadarmo, byl tentokrát soupeř nad jejich síly, i když v několika případech neměli k vytouženému bodu daleko resp. v posledním utkání je od něj dělily v rozhodujícím 3 setu 2 body.

Vedoucí dorostu BRONISLAV PILBAUER zhodnotil utkání „A“ týmu následovně. Výkon celého družstva byl na rozdíl od předcházejících utkání „poznamenám“ tím, že stál proti velké herní kvalitě domácích na čele s fluktujícím hráčem se seniorského týmu, což byli zatím nad naše možnosti. Nicméně i v tomto utkání pravděpodobně s jedním s favoritů celé soutěže jsme naznačili oproti loňskému roku další herní zlepšení a z výsledku, který se lámal často až v koncovkách setů neděláme žádné velké závěry a naopak je pro nás příslibem pro další utkání a zdrojem cenných herních zkušeností.

IMG_20150419_110121

TJ SOKOL SDS Exmost Modřice „A“ – TJ Dynamo ČEZ ČB „B“(6:1)

I průběh tohoto v pořadí 2. utkání byl od počátku v režii domácího družstva v rámci dvojutkání hraného na půdě našeho soupeře a měl jednoznačný průběh i přesto, že černobílí naděje se sympaticky prali o každý míč. Zejména výkon hostující dvojice Zrna – Bělík, která korigovala celkový výsledek, byl po stránce herní velmi kvalitní a je příslibem do dalších utkání.

Výkon „B“ týmu zhodnotil opět BRONISLAV PILBAUER:

Výkon celého družstva byl na rozdíl od předcházejících utkání „poznamenám“ tím, že stál proti velké herní kvalitě domácích na čele s fluktujícími hráči se seniorského týmu, kteří byli rovněž tak jako pro hráče „A“ týmu zatím velkým „soustem“. Nicméně obdobně jako v př. „A“ i pro tyto hráče znamená tato konfrontace se silným soupeřem další zdroj herních zkušeností, které můžou následně zužitkovat v  dalších utkání.

IMG_20150419_143451

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *