Utkání Botas Dorestenecká liga

TJ Spartak MSEM Přerov – TJ Dynamo ČEZ České Budějovice

Utkání zahájila naše dvojice Chvátal – Novotný, ne zcela dobře, prohrou s domácí dvojicí Dreiseitl-Pírek. Druhá naše dvojice Klečka – Buchal a střídající Škoda porazila ve třech setech domácí dvojici. Stav utkání 1:1. Další zápasy byli v režii domácího celku a zaslouženě vyhráli 4:1.

„Nedařilo se nám a nedokázali jsme v následujících zápasech díky velké nervozitě vzdorovat soupeři. Po ročním působení v dorostenecké lize jsme získali cenné zkušenosti. Jsem přesvědčen o tom, že kluci se zlepšují, a v příštím roce nedáme nikomu nic zadarmo.“ Emanuel Višvader, trenér

Areál Club Zruč-Senec – TJ Dynamo ČEZ České Budějovice 4:2

Do prvního utkání nastoupila dvojice Klečka – Buchal a střídající Škoda. První set byl ve prospěch domácích. Druhý set se však štěstí přiklonilo na naší stranu a bylo srovnáno. Pak přišel na řadu zkrácený třetí set, který domácí dvojice Rott- Šůcha dokázala vyhrát, a tak získala první bod v zápase. Do druhé dvojice nastoupil Novotný – Chvátal a ti prohráli ve dvou setech a stav utkání byl 2:0. Do první trojice nastoupil Chvátal – Novotný – Škoda. V prvním setu jsme měli lepší koncovku, ve druhém setu jsme se trápili, ale třetí set jsme zaslouženě vyhráli. Souboj singlistů byl v režii domácího celku a stav utkání se posunul na 3:1. Naše druhá trojice potvrdila svou dominanci a vyhrála hladce ve dvou setech. Konečnou tečku vzájemnému zápasu napsala odvetná dvojice domácích hráčů, která porazila náš celek a stav utkání skončil 4:2.

Nicméně i v tomto utkání jsme získali cenné herní zkušenosti a jak doufám i další motivaci do ještě kvalitnějšího a intenzivnějšího tréninku.

rrem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *