Dorostenecká liga: TJ DYNAMO ČEZ ČB – Zruč Senec 1:6



TJ DYNAMO ČEZ ČB – Zruč Senec 1:6

Domácí začali 2. polovinu základní části soutěže v hale, kde do utkání vstoupili hladkou výhrou, o kterou se postarala domácí dvojice ve složení Chvátal – Novotný. Obdobně se nechá komentovat průběh druhého utkání, ale tentokrát v neprospěch domácích, kdy nervózně hrající dvojice černobílých ve složení Potůček – Škoda až příliš snadno podlehla dvojici hostí.

Za tohoto stavu přišel pravděpodobně klíčový okamžik utkání, kdy domácí trojice ve složení Potůček-Chvátal-Novotný nedokázala při vedení  1:0 na sety ve 2.setu, kdy otáčela stav z 2:5 na 7:5 ! uhrát tento zápas. Ve třetím setu uhráli bod jediný…. Pak sice domácí, mocně povzbuzovaní hrstkou nejvěrnějších diváků, bojovali o tabulkový bod, ale opět díky nervozitě a řadě nevynucených chyb nedokázali uhrát ani jednu koncovku 4 třísetových zápasů a tak si hosté vezou z českobudějovické metropole plný počet bodů.

Komentář trenéra Emanuela Višvadera:

„Toto utkání bylo z naší strany plné nervozity a spousty zbytečných chyb. Ve čtyřech zápasech, ve zkrácených třetích setech, jsme se připravili o  vítězství. Jsou to cenné zkušenosti, jak pro mě, tak i pro moje svěřence. Takto vyhrocené zápasy kluci potřebují, aby se posunuli dál. Pochvalu si zaslouží všichni hráči, protože bojovali a chyběla troška štěstí a výsledek byl zcela jiný.“

V dalším utkání základní části soutěže  se černobílí mladíci představí v neděli 19.5. na kurtech Liaporu Karlovy Vary.

Ostatní výsledky:
Čelákovice – Šacung 3:4

Tabulka:

1. Tělovýchovná jednota Radomyšl, z.s. (13)
2. TJ Spartak ALUTEC KK Čelákovice (9)
3. SK Šacung Benešov 1947 (9)
4. Areál Club Zruč Senec (8)
5. SK LIAPOR WITTE Karlovy Vary (7) 
6. TJ DYNAMO ČEZ České Budějovice (4)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *