3. kolo nohejbalové ligy mužů: utkání s Přerovem

TJ Dynamo ČEZ ČB – Přerov 3:6

Domácí v utkání hraném v hale Lokomotivy ČB postrádali nahravače Dominika Hrdličku a zraněného Davida Burina. Naopak na lavičce se už objevil po dlouhém zranění juniorský reprezentant David Višvader, který ale do hry ještě nezasáhl.

Domáci před hrstkou nejvěrnějších fanoušků vstoupili do utkání suverénně, když si domácí dvojice David Žikeš – Petr Řežábek snadno ve dvou setech poradila s hostující dvojicí. Druhý zápas byl ale výsledkově opakem prvního, když domácí dvojice nedokázala čelit strojově přesné hře výborně hrající dvojici hostí ve složení Myklík – Pavelka.

V utkání trojic domácí bojovali, na zisk bodů to ale nestačilo, i když zejména trojice ve složení Petr Semrád – Václav Zrna – David Žikeš nebyla ve 3.setu (7:10) od úspěchu daleko. Stav utkání byl v tu chvíli již 1:3 a šance na bodový úspěch v utkání se pro domáci v tu chvíli rapidně snížila. Poté se však dokázali černobílí do utkání vrátit, když domáci dvojice ve složení Martin Mošovský – Václav Zrna dokázala přetlačit dvojici hostí a domácí David Žikeš si poradil v singlu ve třísetové bitvě s hostujícím Pavelkou.

V odvetných trojicích ale obě trojice Dynama nestačily na výbornou hru hostí zejména v poli i když opět domácí trojice ve složení Petr Řežábek – Jan Bělík – Martin Mošovský nezvládla dramatickou koncovku 3. setu (7:10)… Poté si již v závěrečné dvojici zkušenější hosté závěr utkání ohlídali a získali tak pro své barvy oba tabulkové body.

Domácí herně ani bojovností nezklamali, ale bodová absence ve hře křížových trojic je stála lepší výsledek, který si díky předvedené hře určitě zasloužili.

Utkání odřídila dvojice rozhodčích ve složení Vondrášek – Hájek, která se nevyhla při řízení utkání několika chybám a sporným rozhodnutím, která však neovlivnila celkový výsledek utkání.

Ostatní výsledky: TJ Sokol Prostějov – MNK Silnice Group Modřice „B“ 6:0

TJ Avia Čakovice „B“ – TJ Slavoj Český Brod 6:3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *