Domácí šampionát jednotlivců se vydařil. Žikeš se dostal mezi nejlepší čtyři

O uplynulém víkendu uspořádal nohejbalový oddíl TJ Dynamo ČEZ ČB z pověření Českého nohejbalového svazu a pod záštitou primátora města ČB p. Ing.Jiřího Svobody Gala mistrovství České republiky v nohejbale v kategorii dorostu, disciplíně jednotlivců. Této vrcholné nohejbalové akce pořádané v jihočeské metropoli se osobně účastnil náměstek primátora města p. Ing.František Konečný, které celé mistrovství i oficiálně zahájil.
Šampionátu se v českobudějovické hale Lokomotivy ČB na 3 kurtech zúčastnilo celkem 30 hráčů, kteří předvedli velmi dobré sportovní výkony a zejména finálová utkání snesla ty nejpřísnější měřítka nohejbalové kvality a atraktivnosti pro přítomné diváky.
Domácí oddíl měl na šampionátu zastoupení 4 hráčů (David Žikeš, David Chvátal, Jan Novotný, Petr Škoda) ze kterých se probojoval ze skupiny do KO systému David Chvátal a po velmi dobrém výkonu do bojů o medaile David Žikeš. Ten pod vedením svého otce a trenéra v jedné osobě Davida Žikeše st., podlehl v boji o bronzovou medaili ve velmi vyrovnaném utkání hostujícímu Bartošovi z oddílu MNK Modřic ve dvou setech.

Výsledky MČR dorostu – jednotlivců:
1) Jaroslav Kovařík – Slavoj Český Brod
2) Václav Pohl – TJ Sokol Zbečník
3) Jan Bartoš – MNK Modřice
4) David Žikeš – TJ Dynamo ČEZ České Budějovice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *