Poslední smeč 2014

Ve dnech 13.12 a 14.12 se hráči extraligového TJ Dynamo Propagačního podniku ČB pod vedením svého trenéra Zdeňka Hanzálka zúčastnili již tradičního turnaje „Poslední smeče“, pořádaného oddílem Pankrác Praha. Tento turnaj je po několik již symbolickou tečkou za uplynulou nohejbalovou sezónou, kde se potkává česká ale i slovenská nohejbalová elita.

1. trojice českobudějovického oddílu ve složení ve složení Šafránek – Vondrášek – Matějka i přes bojovné výkony v nabité konkurenci nedokázala postoupit ze základní skupiny do nedělních finálových bojů.

2. trojici na čele s seniorským a zároveň i juniorským reprezentantem Janem Chalupou, stabilním členem juniorského reprezentačního kádru Danielem Fíkem kterým skvěle sekundoval Pavel Ryneš se podařilo proklouznout sítem sobotní – základní skupiny do nedělního finále. Tam už ale vyjma jednoho utkání s K.Vary „B“ na své soupeře nestačili. I tak ale černobílí předvedli na závěr sezóny na tomto halovém turnaji kvalitní výkony a potvrdili svoji příslušnost k absolutní nohejbalové špičce v ČR.

Konečné výsledky :

1) Karlovy Vary „A“ (Vanke, Kokštejn, Medek M., Bláha)
2) Vsetín (Brutovský, Plachý, Vichtora)
3) Modřice „A“ (Pospíšil, Müller, Rosenberk)
4) Radotín (Doubrava, Chytra, Volejník)

Celkem se turnaje zúčastnilo 20 trojic.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *